Lasergame accessoires


Intelligent Targeting System

De ITS kan worden ingezet als dokter, als bom of als bewaker. Een spannende uitbreiding van een lasergame set. De dokter vult je levens weer aan als je bijna dood bent. Dat maakt het spel dynamisch, je kan lekker blijven doorspelen. De bom schakelt iedere vijand die in de buurt is in een klap uit, je kan jouw bom laten afgaan door er op te schieten. Een goede timing maakt jouw team de winnaar!
De bewaker zet je op een strategisch punt neer. Hij schiet om de vier seconden een dodelijke laserstraal af waardoor het voor je vijanden extra moeilijk is om in de buurt te komen.

Alleen beschikbaar bij LaserStriker en AssaultStriker Lasergame sets.

€5,- per set van 2

LightBattle Active Targets

Het Active Target is gemaakt om als vlag te gebruiken bij het lasergamen. Hij heeft een eigen aantal levens. Om de 30 seconden knippert hij een keer zodat je hem in het donker kan vinden. Heb je hem vaak genoeg geraakt, dan blijft hij aan een stuk door knipperen en is hij veroverd. Maar makkelijk is het niet!


Alleen beschikbaar bij LightBattle Lasergame sets.

€5,- per set van 2

Lasergame Targets

Bij de LaserStrikers en bij de AssaultStrikers kan je extra targets huren. Die kan je aan kleding vastklemmen of op diverse plaatsen in het speelveld neerleggen. De targets nemen de kleur aan van het team waardoor ze geraakt zijn.


Alleen beschikbaar bij LaserStriker en AssaultStriker Lasergame sets.

€1,- per stuk

Rook- en lichteffecten

Speel je binnen? Dan kan je de ruimte lekker donker maken en onze rook- en lichteffecten neerzetten. Een derby lamp projecteert ronddraaiende, gekleurde stralen, in combinatie met onze rookmachine lijken dat wel rondvliegende laserstralen. De kleuren stroboscoop bliksemt kleuren licht in diverse patronen en flitsen en zorgt voor een spannend slowmotion effect. Je speelveld wordt dan een echte lasergame hal! Een set lampen of een rookmachine huur je al voor €10,- per dag!

We hebben nu ook mini-stroboscoopjes op batterijen die buiten gebruikt kunnen worden!

v.a. €10,- per dag
Tip: Voor tussen de 10 en 20 per uur huur je van een school bij jou in de buurt een gymzaaltje. Dat kan je dan verduisteren en met gym apparatuur als speelveld inrichten...

Camouflage Bandana's

Coole camouflage bandana's om te dragen tijdens het lasergamen. Aan het eind van het feestje kan je ze aan je vriendjes mee naar huis geven!

De camouflage print kan verschillen
van de print op de foto.
€2,- per stuk

Uitnodigingen

Kleurrijke uitnodigingen op ansichtkaart-formaat die je aan je vriendjes kan uitdelen! De uitnodigingen worden naar je opgestuurd zodra wij je betaling ontvangen hebben en je kan er zelf een leuke boodschap op schrijven.
Zodra je reservering betaald is sturen wij de uitnodigingen op zodat je ze ruim op tijd naar je vrienden kan sturen!

€0,25 per stuk

Oorkondes

Leuke oorkondes om uit te delen aan alle deelnemers. Op de oorkondes staat:

Oorkonde voor ~Naam~. Leuk dat je meegedaan hebt met ~zelf invullen~. Het was erg gezellig en supercool! Je hebt het goed gedaan! ~Datum~ | ~Handtekening~

Je kan zoveel oorkondes erbij doen als je zelf wil. Als je ze niet meteen mee reserveert kan je er bij het ophalen van de spullen gewoon naar vragen

Gratis

Raketwerpers

Met een Raketwerper aan je Assault Striker gekoppeld richt je nog meer schade aan. Perfect om je fort te verdedigen! Het is een extra wapen dat je naast de vijf andere wapenstanden kan gebruiken.

Alleen beschikbaar bij de Assault Striker Lasergame Set.

€5,- per set van 2

Soundbox

Maak een playlist van gave lasergame muziek op je favoriete muziekspeler en verbind hem met Bluetooth of via een draadje aan deze soundbox. Het indrukwekkende, ruimtevullende geluid van de JBL Charge 3 maakt het lasergamen in een mooi opgezette arena nog tien keer zo spannend!

€10,-

Camouflagenetten

Deze bruingroene camouflagenet zijn 2,4 x 3 meter. Je kan ze gebruiken om jouw fort in het bos minder zichtbaar te maken of gewoon om je lasergame arena nog wat cooler aan te kleden.

€5,- per set van twee