ZapTeam Lasertag


Nu ook professioneel lasergamen!

Sinds kort hebben we ook een gave professionele lasertag set! De allernieuwste laserguns met terugslag effect en heel veel gave extra's.

Begeleid lasergamen

Onder de naam ZapTeam komen wij met onze outdoor lasergame spullen naar je toe om een onvergetelijk lasertag feest te begeleiden! Diverse spelvormen en spannende accessoires zijn bij de prijs inbegrepen!

Een Zombie Apocalypse, Capture the Flag, Free for all of Last Man Standing, alles is mogelijk met onze hypermoderne laserpistolen. En bij ons is de speeltijd die je boekt ook de tijd die je krijgt! Pauze en uitleg krijg je er gratis bij.

Slecht weer?

Onze ZapTeam guns zijn praktisch waterdicht, dus we kunnen bij slecht weer gewoon spelen! Mocht je echt niet nat willen worden dan kan je altijd kosteloos verplaatsen.

leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden

Lasergamen is een geweldig en sportief spel voor jong en oud. Het is spannend, leuk, uitdagend en aan het eind van de dag zal je zelf tegen je ouders moeten zeggen dat het tijd is om te stoppen, anders blijven ze nog uren door spelen!

Teamuitje of bedrijfsactiviteit

Lasergamen ook erg leuk als teamactiviteit of bedrijfsfeest! Diverse bedrijven waaronder PriceWaterhouseCoopers en de HKU hebben al met onze lasergames hun kantoren onveilig gemaakt maar ook studentenverenigingen weten ons te vinden, je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan!

vanaf €8,- per speler

Meer informatie

Voor onze ZapTeam Lasertag hebben we een aparte website waar alle informatie op te vinden is. Je kan natuurlijk ook altijd bellen op 0317 23 40 05

Bezoek ZapTeam Lasertag voor info en reserveringen!